Omorganisering och företrädesrätt till återanställning
 
 
 

Omorganisering och företrädesrätt till återanställning

6 april kl 11:00-11:30

Se fler webinars från Azets

 

Välkomna till Azets webinar om omorganisering och företrädesrätt till återanställning

Omorganisationer är en omfattande process som många gånger leder till att roller försvinner och uppsägningar som följd. Men vad gäller i det fall företaget får behov av att anställa igen efter att uppsägningar har skett? 

Välkomna att delta på vårt webinar där Andreas Anker, Senior HR Advisor på Azets, reder ut regelverken kring omorganisering och återanställningsrätt.

Genom att delta på videomötet får ni bland annat en genomgång av:

  • Återanställningsrätt
  • Förhandlingsskyldighet
  • Undantag

Anmäl dig här

Du anmäler dig via formuläret nedan och får därefter en bekräftelse. En inloggningslänk skickas till dig 30 minuter innan videomötet börjar. Se efter i skräpposten om du inte har fått något mejl.

Ja tack, jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar.

Jag är informerad om att jag kan läsa mer om hur Azets behandlar mina personuppgifter i Azets integritetspolicy. Jag kan när som helst göra ändringar i min prenumeration eller avprenumerera från kommunikation från Azets.

Presentatör

Presentatör webinar

Andreas Anker
Andreas arbetar som Senior HR rådgivare på Azets. Tidigare har Andreas arbetat som HR-chef med fokus på bland annat arbetsrätt, HR- & löneprocesser samt förhandling. Andreas har bland annat 10-12 års erfarenhet av direkt och indirekt personalpåverkande processer i branscher som bemanning inom Norden, telecom och facility management.

Omorganisering och företrädesrätt till återanställning

6 april: 06.apr
11:00-11:30: 11:00 - 11:30
Online: Online
Andreas Anker