Avstämning korttidsarbete - gör jag rätt?
 
 
 

Avstämning korttidsarbete - Gör jag rätt? 

Välkomna till Azets webinar om avstämning av korttidsarbete 

Dags för avstämning igen? Eller är det kanske första gången ni ska göra den? Nu har ni ytterligare en chans att delta på Azets webinar om avstämning. 

Azets möts fortsatt av många frågeställningar från företag som undrar vilket underlag de behöver samla ihop för att kunna göra avstämningen korrekt, liksom funderingar om det inte går att göra enklare. Vissa uttrycker en oro för att göra fel och andra ser inte hur de ska kunna säkerställa rätt rapportering utifrån de underlag de lyckas samla ihop. Många utmaningar kvarstår kopplat till regelefterlevnad och myndighetens krav på möjlighet till uppföljning.

I detta webinar går Emelie Björnefur, löneexpert och chef inom Business Process Improvement på Azets, igenom kraven från Tillväxtverket och vad ni behöver tänka på i samband med avstämningen. 

Genom att delta på videomötet får ni bland annat en genomgång av:

  • Tillväxtverkets krav på information vid avstämningen, vad menar de egentligen?
  • Vilken information har tillkommit? Och vad innebär det i praktiken?
  • Vad behöver ni samla in från olika system och var behövs det manuell komplettering?
  • Utmaningar som många upplever vid sammanställning inför avstämningen
  • Möjliga åtgärder för att förenkla inför nästa avstämningstidpunkt

Anmäl dig här

Du anmäler dig via formuläret nedan och får därefter en bekräftelse. En inloggningslänk skickas till dig dagen före webinariet samt 30 min innan videomötet börjar. Se efter i skräpposten om du inte har fått några mejl.

Emelie B
Presentatör
Emelie Björnefur,
Manager Business
Process Improvement, Azets

Lönehantering

Behöver ni hjälp med er lönehantering?

Löneadministrationen är i många företag en sårbar funktion och det blir särskilt tydligt in kristider som coronapandemin. Minska riskerna genom att lägga över arbetet på oss.

Kontakta oss