Insights at Azets: föreläsning och kvällsmingel
 
 
 

Insights at Azets

Torsdag 23 november

Kl 17:00-19:30

Solna Business Park

Anmäl dig här!

 

Förra årets succé är tillbaka!

Insights at Azets riktar sig till dig som jobbar inom lön eller redovisning. Vi välkomnar dig till vårt kontor en torsdag i november månad för att mingla, äta & dricka gott och inspireras av branschnytt likväl som vår gästföreläsare.

Under kvällen kommer vi lyssna på föredrag om bland annat, löne- och redovisningsbranschens utveckling, automatisering och andra aktuella frågor. Tobias Karlsson, känd från sina 20 säsonger av Let´s dance och kampen för HBTQAI+ frågor, gästar oss. Han kommer med sin bok "Hitta motivationen - genom livets toppar och dalar" ge dig nycklar till välmående med sin föreläsning om motivation, både privat och på jobbet. Tobias utgår från sex områden som bör vara i balans för välmående. I dagsläget arbetar Azets aktivt med de tre första (träning & rörelse, äta hållbart samt återhämtning), därför kommer Tobias att fokusera sin föreläsning på relationer, tankar och syfte. Du kommer få inspireras av hur Tobias lever sin dröm - och hur du kan leva din!


Eventet är kostnadsfritt och vi bjuder på mingelmat och dryck. Det är ett begränsat antal platser så se till att anmäla dig redan idag! Anmälan görs nedanför här i eventet.

Välkommen!

Föreläsare

Tobias Karlsson gästföreläsare.png

Hitta motivationen!

Tobias Karlsson - föreläsare, dansare, personlig träningscoach & författare.

Anmäl dig här

Vad arbetar inom?

Ja tack, jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar.

Jag är informerad om att jag kan läsa mer om hur Azets behandlar mina personuppgifter i Azets integritetspolicy. Jag kan när som helst göra ändringar i min prenumeration eller avprenumerera från kommunikation från Azets.

Insights at Azets

23 november: 23.nov
17.00-19.30: 17:00 - 19:30
Ekensbergsvägen 113, Solna Business Park: Ekensbergsvägen 113, Solna Business Park