Förmåner och löneväxling
 
 
 

Förmåner och löneväxling

14 september kl 10:00-10:30

Se fler webinars från Azets

 

Välkomna till Azets webinar om förmåner och löneväxling

Det har blivit allt vanligare att ge sina anställda förmåner som ett komplement till lönen. Förmåner, liksom möjligheten till löneväxling, kan bland annat användas som ett sätt att attrahera de rätta profilerna på arbetsmarknaden och uppfattas som en attraktiv arbetsgivare. Det kan också vara ett sätt att ha kvar kompetenta och engagerade medarbetare långsiktigt i företaget. Men vilka förmåner kan man som företag erbjuda och är det alltid förmånligt? Och i så fall, förmånligt för vem? Och hur går löneväxling till? 


Välkomna att delta på vårt webinar där Andreas Anker, Senior HR Advisor på Azets, reder ut regelverken kring förmåner och löneväxling.


Genom att delta på videomötet får ni bland annat en genomgång av:

  • Vilka förmåner är generellt vanligt att erbjuda? 
  • Vad är bra att tänka på inför utformandet av förmånspaketet?
  • Vilka kostnader tillkommer och vad är egentligen förmånligt?
  • Vilka aspekter är viktiga när det kommer till löneväxling?

 

Anmäl dig här

Du anmäler dig via formuläret nedan och får därefter en bekräftelse. En inloggningslänk skickas till dig 30 min innan videomötet börjar. Se efter i skräpposten om du inte har fått några mejl.

Ja tack, jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar.

Jag är informerad om att jag kan läsa mer om hur Azets behandlar mina personuppgifter i Azets integritetspolicy. Jag kan när som helst göra ändringar i min prenumeration eller avprenumerera från kommunikation från Azets.

Presentatör

Presentatör webinar

Andreas Anker
Andreas arbetar som Senior HR rådgivare på Azets. Tidigare har Andreas arbetat som HR-chef med fokus på bland annat arbetsrätt, HR- & löneprocesser samt förhandling. Andreas har bland annat 10-12 års erfarenhet av direkt och indirekt personalpåverkande processer i branscher som bemanning inom Norden, telecom och facility management.

Förmåner och löneväxling

14 september: 14.sep
10:00-10:30: 10:00 - 10:30
Online: Online
Andreas Anker