Testa lönefunktionen


Med erfarenhet från många löneavdelningar har vi på Azets en god inblick i vilken stor potential det finns för förbättringar och moderniseringar. Lyckligtvis behöver arbetet inte innebära stora organisatoriska förändringar eller dyra systeminvesteringar.

Gör vårt test nedan för att få en indikation på hur effektiv er lönefunktion är. 

Hur effektiv är er lönefunktion?

 

 
 

Ni har en effektiv och modern lönefunktion

20-23 poäng

Fem sätt att modernisera lönefunktionenErt företag har en utmärkt förståelse för de arbetsflöden er löneavdelning hanterar och ni vet hur många och vilka externa faktorer som påverkar avdelningens processer. Det är en stor fördel, eftersom det första steget i optimering är att veta var ni ska börja.

Er lönepersonal är uppdaterad med den senaste lagstiftningen och vet vad som händer på fältet, vilket är viktigt eftersom ny lagstiftning ofta påverkar företagens arbetsflöden och löneavdelningen är inget undantag.

Men även den som är påläst behöver hålla sig ajour - ta del av vår guide om "Fem sätt att modernisera lönefunktionen" och se över förbättringsmöjligheterna ni kanske inte vet om.

Ladda ned guiden

.

 

Er löneavdelning har kommit långt men kan komma ännu längre.

12-19 poäng

Fem sätt att modernisera lönefunktionenMajoriteten av lönefunktioner hamnar i denna poängskala, inklusive eran. Lönekörningen sker löpande varje månad och det finns inga (uppenbara) fel. Ni har en ganska god uppfattning om vad som händer i löneprocessen, och ni litar på att er lönepersonal talar om att de behöver feedback eller utveckla sina färdigheter genom exempelvis utbildningar.

Med rätt kunskap och rätt verktyg finns det gott om lågt hängande frukt som du snabbt kan dra nytta av - en bra början är att ladda ned vår guide om "Fem sätt att modernisera lönefunktionen"!

Ladda ned guiden

 

 

Er lönefunktion behöver en översyn!

8-11 poäng


Fem sätt att modernisera lönefunktionenNi vet förmodligen redan detta eftersom du genomförde testet, och har nog funderat lite vid varje fråga. Er lönefunktion behöver en genomgående översyn för att sortera ut de
ineffektiva arbetsflöden som finns och upptäcka och utnyttja förbättringspotentialen.

En bra början är att ladda ned vår guide om "Fem sätt att modernisera lönefunktionen" - en guide som ger er rådgivning för att modernisera eran löneavdelning.

Ladda ned guiden