Azets Nativta - Budgetering och prognos program
 
 
 

Azets Navita

Azets Navita ger er budgetering och prognoser i ett flexibelt molnbaserat program. Använd mindre tid på att skapa rapporter och mer tid på analyser.

Ett program dedikerat till prognoser

computer-pie-graph.svg

Strukturerad finansiell planering

Visualisering av data, med anpassade och automatiserade beräkningar. Möjlighet att göra prognoser med olika tidsramar.

download-notebook.svg

Inga fler kalkylblad

Håll huvudgrupper eller enskilda konton uppdaterade och beräknade direkt i Navita. Du behöver inte längre kämpa med formulär och import av data till och från kalkylblad.

account-group-circle.svg

Gör det enkelt att involvera andra i processen

Du väljer vem som har tillgång till vad. Den molnbaserade tjänsten ger dig säker åtkomst till dina data från alla enheter med internetanslutning.

shutterstock_628142270_750x600.jpg

Azets Navita gör budgetering och prognoser enkelt

Ett program dedikerat till prognoser Navita skapades för den som arbetar professionellt med finans, prognoser, budgetering och rapportering. När du känner att enkla tilläggsfunktioner i annan programvara eller kalkylblad känns begränsande är Navita en komplett lösning.

Azets kan budgetering och prognoser. Dagens Navita är resultatet av 15 års utveckling och förbättring. Grunden är vår kompetens inom budgetering och prognoser, men också vår kunskap om utveckling av programvara inom ekonomi och finans. Men utvecklingen stannar inte där. I samarbete med våra kunder får vi ständigt förslag till förbättringar och nya funktioner.

Azets Navita budsjetteringsfunksjonNavitas funktioner

Med Navita är det enklare att uppfylla alla behov av finansiell och ekonomisk planering: Budgetering, prognoser och automatisk rapportering.

  • Välj mellan språken engelska, finska, svenska och norska.
  • Säkerhet med tvåfaktorsautentisering.
  • Definiera ett obegränsat antal regler och beräkningar.
  • Full flexibilitet för budgetering, reviderad budget och antal prognoser.
  • Importera alla typer av data genom integration, inte bara finansiell data
  • Åtkomstkontroll på alla data nivåer, både för läsning och redigering
  • Möjlighet att automatiskt exportera data till andra system

 

 

computer_screen_navita_4_1500x1000px.jpg

Användning av budget och prognoser

Här är några exempel på hur våra kunder använder Navita:

Skapat av personer som förstår redovisning

På Azets är vi stolta över att vara en ledande leverantör av redovisningstjänster, lönehantering och HR, och vårt starka fokus på smarta IT-lösningar gör att vi kan erbjuda våra kunder en bred uppsättning digitala tjänster. Våra system är utvecklade av människor som faktiskt förstår redovisning och administration. Enligt vår synpunkt är detta helt nödvändigt för att vara relevant i dagens krav på företag. Teknologi kan göra oss mer effektiva och vi kommer att hjälpa dig att nå dit.

Med hjälp av vår kundportal Azets Cozone, får våra kunder tillgång till sitt eget Cozone-universum där ni enkelt når Azets Invoice genom endast en inloggning. 

LÄS MER OM AZETS COZONE

Support

För att komma igång med Azets Navita eller för att få svar på eventuella frågor kontaktar ni oss via kontaktformuläret nedan. Vårt supportteam hjälper er gärna med eventuella frågor. Ni kan också kontakta er lokala Azetsrepresentant om ni har ytterligare frågor.

GDPR

Precis som vår kundportal Azets Cozone är även det här programmet säkert och uppfyller kraven i GDPR. Portalen samlar all er kommunikation, inklusive dataöverföringar, på en och samma plattform.

Azets Cozone har stöd för säkerhetsfunktioner såsom tvåfaktorsautentisering, IP-restriktioner och säker ändringsregistrering för största möjliga säkerhet.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Vill du veta mer om Azets Invoice och hur vi kan hjälpa er verksamhet? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig, eller ring oss på nummer 010-450 50 16

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.