Redovisningsbyrå i Västerås
 
 
 

Redovisningsbyrå i Västerås

Din lokala samarbetspartner i Västerås inom ekonomi och lön. Våra kunniga konsulter hjälper företag i olika storlekar med bokföring, redovisning, skatt, löneadministration, HR-frågor och mycket mer. Kontakta oss

 

Redovisningsbyrån med lång erfarenhet

Azets hjälper företag i olika storlekar från alla branscher med allt inom ekonomi och lön. Vi är redovisningsbyrån med lång erfarenhet, moderna it-system, auktoriserade konsulter och bred expertis.

Vi finns i Västerås, Malmö, Stockholm, Göteborg och Uppsala, men våra tjänster köps av företag i hela landet. Ja, världen faktiskt. Vi hjälper många nordiska och internationella företag. 

Vi kan bland annat hjälpa verksamheter i närheten av Västerås med:
 

Personlig redovisningsbyrå Västerås

   


Varför välja Azets som redovisningsbyrå?



Mindre administration för er

Redovisning är tidskrävande och kräver en hel del kunskap. Genom att ta hjälp av oss minimeras administrationen för dig. Våra processer och system rörande ekonomi är specifikt utvecklade för att vara så enkla, smidiga och användarvänliga som möjligt. Vi erbjuder även konsultationer på plats hos er, där vi arbetar i ert befintliga ekonomisystem.



Nära kontakt med personlig konsult

Du har en nära kontakt med din konsult samtidigt som du kan vara trygg med att vi arbetar i team för att ge dig god service och uppnå effektivitet. Vi är måna om att alltid finnas tillgängliga för dig för att kunna stötta dig i ditt företagande. För oss är det viktigt att lära känna er och er verksamhet för att kunna vara en bra rådgivare.



Kvalitetssäkrad leverans 

För oss är kvalitet viktig. Du kan vara trygg med att vi är uppdaterade och har kunskap om gällande lagar och regler. Kvalitet och effektivitet präglar hela vår hantering, från uppstart till leverans. Vi har ett antal auktoriserade redovisnings- och lönekonsulter och är anslutna till SRF (Sveriges Redovisningskonsulters Förbund). Vi arbetar enligt REX respektive SALK.



Flexibla lösningar utifrån era behov

Vi kan erbjuda olika lösningar beroende på verksamhet, storlek, bransch, antal anställda, eller helt sonika era önskemål. Er organisation kan både växa och minska utan att för den skull behöva byta samarbetspartner. Vi vill förändras tillsammans med er.

Se exempel på hur vi hjälper våra kunder


"Vi vet att vår konsult ser till vårt bästa utifrån de lagar och regler vi behöver förhålla oss till och vi vet vem vi ska höra av oss oss till. Konsulten kan även koppla på de tjänster och specialistkompetenser vi efterfrågar om det skulle behövas. Sammantaget ger det en känsla av att Azets är en personlig byrå."

Mikael Olsson
Utbildnings- och LIA-ansvarig 
Stiftelsen Sadelmakeriskolan i Tärnsjö

Kundreferens Sadelmakeriskolan Tärnsjö


"Vi är extra nöjda med att vår redovisningskonsult har god kunskap om vårt företag, viljan att lära sig och sätta sig in i hur det behöver fungera för oss."


Christofer Wäneskog
Producent, Prolounge

Kundreferens Prolounge

Bokföring - praktisk hjälp eller rådgivning 

Bokföring och redovisning är tidskrävande och det är viktigt att det blir korrekt - att göra fel i bokföringen kan bli kostsamt att rätta till. Genom att oss låta oss sköta er bokföring kan ni känna er trygga med att ert företags ekonomiarbete är i trygga händer och ni kan istället lägga er dyrbara tid på er kärnverksamhet.
Om ni själva vill hantera er löpande bokföring men vill ha extra stöd är ni också välkomna att ta hjälp av oss. Våra redovisningskonsulter är experter på aktuella lagar och regler och kan hjälpa er om ni behöver expertrådgivning inom ekonomi och lön
 
Förutom löpande bokföring kan vi också hjälpa er med årsbokslut, deklarationer, årsredovisning, momsrapporter samt löneservice. 
 


Bokföring

Bokföring


Vill du sköta bokföringen själv? Ta del av våra tips!

Du har väl inte missat vår matnyttiga guide om bokföring där vi har sammanställt 15 grundläggande saker varje företagare bör kunna för att sköta sin bokföring själv.


Löneservice Västerås

Löneadministration utfört av experter

Bokföring och redovisning kan som sagt vara tidskrävande. Men du vet väl att ni även kan spara mycket tid på lönehanteringen genom att outsourca arbetet till experter. Azets är marknadsledande inom området och har lång erfarenhet inom lönehantering och HR-frågor. Genom att låta oss hantera löneadministrationen kan du vara säker på att rätt lön betalas ut i rätt tid och du kan vara trygg med att vi har koll på aktuella lagar och regler. Vi hanterar alla delar i löneprocessen; tid-, och frånvarorapportering, reseräkningar, utläggsredovisning, pensionsadministration etc.

Läs mer

Nyhetsbrev bokföring, lön, hr

Läs några av våra populäraste bloggartiklar:

Likviditet – att ha pengar på kontot

Tänk er att ert företag får en oväntad faktura och ni inser att det inte finns tillräckligt med pengar på kontot för att betala alla era fakturor. Plötsligt måste ni bestämma vilken faktura ni ska vänta med. Vem av era leverantörer och partners ska ni avstå från att uppfylla era skyldigheter till?

Läs mer

Skatteeffekter vid hemarbete under coronapandemin

I och med att Folkhälsomyndigheten uppmanar till fortsatt hemarbete det ställs också en hel del krav på arbetsgivaren med tanke på de anställdas arbetsmiljö. Vad gäller skattemässigt om arbetsgivaren står för kostnader för hemmakontoret?

Läs artikeln

Omställningsstöd till företag för perioden maj-juli 2020

Riksdagen har beslutat att perioden för omställningsstöd för företag som fått minskad omsättning som en följd av coronapandemin förlängs till månaderna maj, juni och juli 2020. Stödet måste dock godkännas av EU-kommissionen innan det kan tillämpas.

Läs artikeln

Senaste nytt inom bokföring. redovisning, lön
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi ger dig artiklar och nyheter som hjälper dig och ditt företag att arbeta smartare inom ekonomi, lön & HR. 

Prenumerera här

Bokföring, lön, HR webinars
Anmäl dig till webinar

Välkommer att delta på våra kostnadsfria webinars där vi tar upp aktuella ämnen inom ekonomi, lön och HR.

Se webinarkalender

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med oss.
Vi ser fram emot att höra från dig!  

Observera att vi varken kan ta emot eller besvara några ansökningar (jobb eller praktik) via detta formulär, utan vi hänvisar istället till den här sidan

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.