Allt om outsourcing inom ekonomi och lön
 
 
 

Allt om outsourcing inom ekonomi och lön

Nyfiken på outsourcing och hur Azets kan hjälpa ert företag? På den här sidan har vi samlat material som kan ge er svar på en del frågor. Du kan också ringa oss direkt på 010-457 50 16 eller fylla i vårt kontaktformulär så berättar vi mer!

 

 

Ekonomifunktionen i förändring - hur går det? 

Azets har genomfört två undersökningar bland svenska företag för att ta reda på hur det går med det viktiga omställningsarbetet att modernisera ekonomifunktionen. Undersökningarna visar att svenska ekonomifunktioner har kommit ungefär halvvägs i moderniseringsarbetet. Undersökningarna visar också att landets ekonomichefer och vd:ar har olika bild av situationen på ekonomiavdelningen och vilket arbete som bör prioriteras framåt. 

hämta rapport

Spara kostnader inom ekonomi- & lönefunktionen

Allt fler företag inser att outsourcing är den bästa lösningen för att få en kostnadseffektiv och modern ekonomi- och lönehantering som frigör tid till kärnverksamheten. I den här broschyren kan du läsa mer om fördelarna med outsourcing av ekonomi- och lönearbetet och hur Azets kan hjälpa er att sänka era kostnader med 25-40%.

Hämta broschyrHur fungerar det att lägga ut ekonomi- och lönearbetet?

Vi svarar på de vanligaste frågorna vi får gällande kostnader, vinster, samarbete, kvalitet, kontroll, kommunikation, kompetens, flexibilitet, IT.

hämta guide

Genvägen i moderniseringen av ekonomi- och lönefunktionen

Azets undersökningar visar att Sveriges ekonomichefer endast kommit halvvägs på förändringsresan mot att bli en mer modern, strategisk och proaktiv ekonomifunktion. Tidsbrist och ledningens prioriteringar är ofta två avgörande faktorer till att ekonomifunktionen inte kommit så långt som man önskar - men det finns genvägar!

Hämta guide

Så kan Azets hjälpa er med outsourcing av redovisning & lön 

Funderar ni på att lägga ut ekonomi- och lönearbetet? Då är ni inte ensamma! Allt fler bolag inser att det är vägen fram för att lyckas bygga en modern ekonomi- och lönefunktion. Läs mer om vi kan hjälpa ert företag i denna broschyr.

Hämta broschyr

Så sparar ni pengar i er hantering av leverantörsfakturor

Går det att spara pengar på leverantörsfakturor? Svaret är Ja!
I den här guiden har vi sammanställt matnyttiga tips på hur ni går tillväga. 

hämta guide

Lönearbete nyhetsbrevPrenumerera på vårt nyhetsbrev
Vi ger dig artiklar och nyheter som hjälper dig och ditt
företag att arbeta smartare inom ekonomi, lön & HR. 

Prenumerera här