CogitalGroup blir Azets
 
 
 

Azets växer internationellt

Den internationella koncernen CogitalGroup, som tillhandahåller tjänster inom redovisning, lön, HR och rådgivning, byter namn till Azets.

 

Den internationella koncernen CogitalGroup, som tillhandahåller tjänster inom redovisning, lön, HR och rådgivning, byter namn till Azets -  koncernens största etablerade varumärke. Koncernen satsar stort på den europeiska marknaden med ambitionen att hjälpa fler kunder.

”Azets är det största etablerade varumärket inom CogitalGroup. Att CogitalGroup byter namn till Azets är därför en naturlig del av verksamhetens utveckling. Det kommer att ge våra kunder och medarbetare möjlighet att dra nytta av synergieffekterna, och ge oss möjlighet att uppfylla kundernas förändrade behov på ett bättre sätt", säger June Mejlgaard Jensen, vd för Azets Sverige. 

Även om mycket kommer vara detsamma för Azets i Norden kommer förändringarna i koncernen ytterligare stärka det vi redan erbjuder våra kunder: en unik kombination av teknik och personlig service som möjliggör smartare lösningar för kunden.

Azets nordiska tjänster förblir lokala, personliga, kundfokuserade och tekniken kommer att driva mer intelligenta, effektivare och bättre beslut. Vi kommer fortsätta vara tillgängliga för våra kunder med de tjänster och råd som de behöver. Allt för att underlätta arbetet och frigöra tid så våra kunder kan fokusera på sin kärnverksamhet. 

Läs mer