Det finns så blandad kompetens, det är högt i tak och vi har roligt tillsammans.

Första gången Anni kom i kontakt med Azets var under hennes praktik under studietiden, idag arbetar hon som teamledare. Vid ett besök på kontoret i InfraCity passade vi på att ställa några frågor till Anni om hur hon trivs i sin arbetsroll. 

Jag älskar att jobba och trivs väldigt bra på Azets. Det finns alltid saker att göra, jag har aldrig tråkigt och det är fullt fräs hela tiden. Ingen dag är den andra lik, vilket är jättekul. Det är ett utmanande och spännande jobb - och jag gillar utmaningar!

Hur har vägen hit sett ut?
Efter studenten jobbade jag i en matvarubutik i sex år. Det var under min tid där som jag förstod att jag har fallenhet för siffror, lagar och avtal etc. Det ledde till att jag började leta utbildningar inom ekonomi och fastnade för Frans Schartaus Löneekonom-utbildning. Jag kände direkt att det var rätt för mig. I utbildningen ingick två praktiktillfällen varav den andra gjordes på Azets. Direkt efter min examen i december 2014 erbjöds jag en anställning som löneekonom på Azets och tvekade aldrig att tacka ja.

Vad kommer du ta med dig erfarenhetsmässigt i framtiden?

Här lär man sig bredden, man lär sig lite av allt och kan även fördjupa sig där man vill. Jag skulle aldrig ha utvecklats i sådan raketfart någon annanstans. Här är det bara jag själv som sätter stopp.

Vad är det bästa med att jobba på Azets?
Jag trivs väldigt bra och det är främst på grund av utvecklingsmöjligheterna och kollegorna. Det finns så blandad kompetens, det är högt i tak och vi har roligt tillsammans.

   

"Jag trivdes så bra under praktikperioden eftersom jag
alltid har känt mig välkommen och inkluderad." 

Läs hela artikeln...