CoZone blir Azets Cozone
 
 
 

CoZone blir Azets Cozone

 

 

Azets växer och namnet på vår gemensamma molnbaserade kundportal kommer nu att justeras till Azets Cozone. Den nya logotypen implementeras 31 maj tillsammans med några andra visuella uppdateringar som förbättrar användarupplevelsen.

 

azets_cozone_logo.jpg

 

CoZone blir Azets Cozone - varför justerar vi namnet?

Att vår globala kundportal justerar namn till Azets Cozone är en naturlig del av vår vision att bli en heltäckande tjänsteleverantör, ett Azets. Nästa steg är nu att anpassa kundportalen till Azets varumärke. Azets Cozone är ett viktigt steg för hela vår verksamhet för att skapa bra kundupplevelser och samtidigt utmana de befintliga aktörerna i Europa. Genom att inkludera vår programvara under Azets paraply kommer vi att kunna ge våra kunder en one-stop-shop med högkvalitativa tjänster, allt tillgängligt i en portal. Vi kommer att fortsätta utvecklas, nå en större marknad och säkerställa kontinuerlig tillväxt - vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder den bästa portalen för att hjälpa er att lyckas.

Vad kommer att ändras? 

  • Ett nytt namn och ny logotyp
  • Ändrat utseende på loginsidan och mobilappen
  • Ny inloggningslänk: cozone.azets.com
  • Alla automatiska e-postmeddelanden som skickas från Azets Cozone, exempelvis lönespecikationer, lösenordsförfrågningar, välkomstmeddelanden etc., kommer att skickas från en ny domän. (Alla mejl kommer att ha avsändare *@azets.com istället för *@cozone.com).

Ni kommer lägga märke till en del visuella förändringar men kommer fortfarande att känna igen er i portalen och ha kvar de verktyg ni använder idag.

Sign In.png

 

Kommer vi som kunder att behöva göra någonting i och med justeringen av namnet på portalen? 

När ni använder någon applikation på domänen cozone.com via er webbläsare, kommer ni att omdirigeras till samma applikation men på domänen azets.com. Om ni har integrationer mot Azets Cozone fortsätter de att fungera som tidigare.

Brandväggar och skräppost

Alla kunder måste se till att brandväggar tillåter både webb- och e-posttrafik till och från azets.com. Säkerställ också att e-post från azets.com inte hamnar i skräpposten.

Vi rekommenderar er att tillåta åtkomst till och från cozone.com tills ni är säkra på att all trafik har flyttats över.

Uppdatera bokmärken

Vi rekommenderar att ni uppdaterar era webbläsares bokmärken med de nya webbadresserna från och med den 31 maj trots att de gamla webbadresserna omdirigerar användaren till den nya domänen.

Teknisk information

azets_cozone_links.jpg

Frågor & svar

Om ni har några frågor om hur dessa förändringar kommer att påverka ert företag, tveka inte att kontakta er Azets-konsult.

Med vänliga hälsningar
Azets Cozone teamet