Espresso House
 
 
 

Espresso House

Kundberättelse

Hör Patrik Lundqvist på Espresso House berätta om varför de valde att lägga ut lönearbetet på Azets och hur vårt samarbete går till.

 

 

"Anledningen till att vi valt att outsourca lönen är för att vi ville uppnå en säkrare lönekörning som inte var så sårbar eller beroende av en specifik person. Vi ville helt enkelt få det säkrare."

Espresso House logo


Espresso House är en svensk kaffekedja som grundades 1996 och har ca 460 caféer fördelade i fem länder; Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland.

Se filmen där Espresso House berättar om vårt samarbete

Läs fler kundberättelser

Corinne_fujifilm.jpegFujifilm_logo.jpg

''Vi kommer aldrig ta hem lönerna, det finns ingen anledning att göra lönerna själva. Man ska vara experter som Azets om man ska hantera lön.''

★★★★★ 

Läs artikeln här

Tobii_Logo.jpg

''Vi valde att lägga ut våra löner i ett tidigt skede för att vi ville fokusera på vår verksamhet.'' 

★★★★★ 

Se filmen här

Låt Azets hjälpa er med lön och redovisning

Löneadministration

Outsourca er löneadminstration

Vi hjälper svenska och internationella företag med allt inom lön och HR i Norden. Vi erbjuder löneadministration, rådgivning, bemanning och outsourcing av hela HR- och lönefunktioner. 

Outsourcing löneadminstration

Outsourcing ekonomi

Outsourca processer inom ekonomi 

Lägg över hela eller delar av ert ekonomiarbete till Azets. Vi vet hur den nya tidens ekonomifunktion bäst bedrivs för att möta de utmaningar som ekonomichefer tampas med. 

Outsourcing redovisning

Vill du veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.