"Det finns en väldigt
god gemenskap här och jag har alltid känt mig välkommen och inkluderad."

Sara Ryder började som praktikant på Azets. Idag arbetar hon som teamledare inom Lön. Läs mer om hennes resa här.   

Hur har din väg hit sett ut?
Jag pluggade på Frans Schartau och hade två praktikperioder. Den första gjorde jag på Azets och därefter fick jag sommarjobb här. Eftersom jag trivdes så bra gjorde jag även den andra praktikperioden på Azets. Efter det blev jag erbjuden jobb som lönekonsult och nu ett år senare har jag fått möjligheten att prova på tjänsten som Teamledare, vilket är jättekul!

Det finns en väldigt god gemenskap här. Jag trivdes så bra under praktikperioden eftersom jag har alltid har känt mig välkommen och inkluderad. Jag har aldrig känt mig som en jobbig praktikant utan mina kollegor har från första början velat ta in mig och hjälpa mig och lära mig.

Sara, medarbetare på Azets

Vad kommer du att få med dig erfarenhetsmässigt i framtiden?
Jag känner att jag har lärt mig väldigt mycket och fått en bred kunskap eftersom jag jobbat med så många olika kunder. Jag har aldrig haft tråkigt och har också fått många vänner här!

Vad är det bästa med att arbeta på Azets?
Cheferna har verkligen förmågan att höja och lyfta fram sina medarbetare. De uppmuntrar till vidare utbildning och visar att de tror på medarbetarna och vill gärna lyfta dem. Det finns också mycket utvecklingsmöjligheter, här finns det liksom inte något tak.

Är du intresserad av att jobba hos oss? 

Hos Azets erbjuds du ett stimulerande arbete i en miljö där det händer mycket, både på kontoret och i företaget. Våra medarbetare har ett högt engagemang och en stark vilja att göra något bra tillsammans. Är du intresserad av att jobba hos oss? Se vilka lediga tjänster som finns ute just nu. 

Se lediga tjänster

Lediga tjänster på Azets