Azets helpline
 
 
 

Azets Helpline

Stöd till företag som påverkas av coronaviruset

 

Vi är redo att hjälpa till

Coronavirusets framfart slår hårt mot näringslivet och många företag tvingas tyvärr till drastiska lösningar. Funderar ni på att ta del av regeringens stödpaket? Har ni frågor kring likviditetsutmaningar? Behöver ni anpassa era personalkostnader?

Vi på Azets är redo att hjälpa er både praktiskt och med rådgivning kring hur ni kan agera i dessa tider.
 
Missa inte heller våra nyhetsbrev där vi samlar information som kan vara bra att hålla koll på i dessa coronatider. Prenumerera på vårt nyhetsbrev här.

Kontakta Azets Helpline

Stöd till företag som påverkas av coronaviruset

  helpline.se@azets.com

Azets webinar

Webinarier med anledning
av coronaviruset

Vi får många frågor från företag med anledning av coronapandemin. Missa inte våra webinarier där våra experter reder ut regelverken och delar med sig av sina kunskaper.

Se webinariekalender

Regeringens stödpaket - så kan Azets hjälpa er

Här beskriver vi några åtgärder i stödpaketet som kanske kan hjälpa er i dessa svåra tider. Tveka inte att kontakta oss för hjälp med de praktiska frågorna.  

Läs artikeln

Korttidsarbete och varsel

Korttidsarbete och uppsägning - vad gäller?

Vilka vägar kan ni som företag gå gällande neddragning av personalstyrkan och personalkostnader för att göra rätt i dessa tider? Känner du som arbetsgivare att du behöver stöd - tveka inte att kontakta oss. 

Korttidsarbete

Få hjälp med likviditetsplanering

De rådande omständigheterna med coronapandemin kommer direkt eller indirekt att påverka företagens flöden av likvida medel. Tyvärr negativt många gånger då kunder avbokar eller ombokar beställningar. Hör av dig till oss för hjälp eller rådgivning.

Likviditetsplanering

   Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Azets producerar artiklar och nyheter som hjälper dig och ditt företag att arbeta smartare inom ekonomi, lön & HR. Vårt mål är att ge dig värdefulla insikter och råd som är relevanta för dig, särskilt i de rådande omständigheterna med coronapandemin. 

Prenumerera här