Välkommen till Azets. Efter separationen från Visma har Visma Services bytt namn till Azets Insight. Vi är en ledande leverantör av redovisnings- och lönetjänster i Norden. Inte vad du letade efter? Besök visma.se för att hitta programvara från Visma.

Smidigt och enkelt i molnet

Med vår molnbaserade kundportal MyVisma får våra kunder och deras medarbetare tillgång till uppdaterad ekonomisk information, tidrapporter, lönespecifikationer och fakturor online - exakt när de behöver dem.

Till MyVisma finns nästan 20 olika applikationer kopplade, egenutvecklade och tredjepart, som vi sätter samman utifrån varje kunds behov. Det innebär att vi kan erbjuda våra kunder en variation och flexibilitet vad gäller systemlösningar. 

Ekonomiprogram online

Ekonomiprogram med över 90 000 användare

MyVisma - för alla typer av verksamheter 

MyVisma har idag över 90 000 aktiva användare. Allt från stora, börsnoterade bolag inom skilda branscher, till mindre fåmansföretag. Tack vare lösningar med fokus på flexibilitet och skalbarhet fungerar MyVisma lika bra för alla, oavsett verksamhet och storlek.

MyVisma är en användarvänlig portal med lösningar som ger en enklare vardag för våra kunders medarbetare och som ger tillgång till pålitlig realtidsdata i det affärsstödjande arbetet.

Kontakta oss för att få veta mer

Allt på ett ställe  - läs mer om MyVismas olika funktioner

Lön och HR

Lön & HR
Här kan du hantera och attestera tidrapporter, reseräkningar, lönespecifikationer, ledighetsansökningar med mera. 

Med ett ekonomiprogram blir redovisningen enklare

Redovisning
Fakturera dina kunder och hantera dina leverantörsfakturor elektroniskt. Få allt från bilagor till översiktliga rapporter rätt ner i fickan. 

Smidigt att få rapporter

Rapport och analys
Genom dashboards och olika rapporter får du översikt och kontroll. Rapporterna kan du enkelt anpassa efter egna önskemål.

I ekonomiprogrammet får du även tillgång till inköpsrabatter

Inköpsrabatter
Du får tillgång till får inköpsrabatter inom exempelvis frakter, drivmedel och kontorsmaterial. Rabatterna hittar du i en smidig inköpsportal där du alltid kan vara säker på att du har uppdaterade priser och villkor.

Dokumenthantering

Dokument
Kundportalen har ett eget område där du säkert kan lagra och dela dokument utan att behöva skicka dem på mejl. 

MyVisma som mobilapp

 

I appen har du tillgång till samma tjänster som du har när du loggar in via datorn. Ladda ner appen och upplev friheten att kunna arbeta var som helst, när som helst!

Ladda ner appen till iPhone »
Ladda ner appen till Android »

App

Din ekonomiavdelning
i molnet

Med MyVisma har vi skapat en portal som ger dig enkel åtkomst till den information du behöver från våra redovisnings- och lönesystem. Det gör det lätt att få överblick över verksamhetens resultat, löner och redovisning online. Dina medarbetare kan sköta en mängd administrativa sysslor när det passar dem bäst. Till exempel reseräkningar och utlägg, ledighetsansökan, elektronisk fakturering genom vår fakturaservice m.m.

Med ett par knapptryckningar tar du smidigt och enkelt fram en aktuell resultatrapport. Vill du ha mer detaljerad information kan du klicka dig fram till exempelvis en särskild faktura för att se hur beloppen på denna har bokats... kort sagt -bokföring online.

 

 

Fördelar med kundportalen MyVisma
 

löne- och redovisningstjänster tillgängliga via MyVisma     Enkelt
Alla våra löne- och redovisningstjänster är tillgängliga via MyVisma. Som företagare kan du via portalen på ett enkelt och smidigt sätt attestera och godkänna elektroniska fakturor, få rådgivning, tillgång till rapporter online och mycket mer. 
       
Flexibilitet     Skalbart
Att ständigt uppdatera programvaror eller köpa in nya affärssystem tar tid och blir kostsamt i längden. Med MyVisma kan ditt företag växa och förändras utan oro för ökad administration. Vi tror på flexibilitet, och vi växer med er. 
       
Kundportalen är tillgänglig dygnet runt     Tillgängligt
Allt du behöver för att använda MyVisma är en internetuppkoppling, exempelvis via smartphone eller surfplatta. Svårare än så är det inte. Kundportalen är tillgänglig dygnet runt och du kan när som helst få tillgång till den information du behöver. Du får hjälp med bokföringen och gör lätt en egen webbfaktura. Ekonomi online, helt enkelt.
       
Ökad kontroll med ekonomiprogram online     Ökad kontroll
Med MyVisma har du full kontroll över redovisning och lönehantering. Allt är tillgängligt på ett översiktligt och tydligt sätt, och du har snabb tillgång till våra rådgivare och experter genom några klick. Du får hjälp med bokföring och kan själv skapa webbfakturor, rapporter och se hur din verksamhet mår online. Det gör det lätt att redovisa rätt.

Frågor eller funderingar? 

Tveka inte att höra av er till oss! Fyll i formuläret så hjälper vi er att hitta den bästa lösningen för ert företag.

Om du vill prata med någon direkt hittar du oss här

 

Telefon

Nyhetsbrev