Enkel fakturahantering
 
 
 

Enkel fakturahantering

Med Azets Invoice kan ni på ett enkelt sätt hantera och hålla koll på alla inkommande och utgående fakturor på ett och samma ställe. Enkelt, digitalt och effektivt!

 

Full översikt fakturor

Full översikt över inkommande och utgående fakturor

Azets Invoice ger er en fullständig översikt, både på de fakturor ni skapar och skickar ut själv och de inkommande fakturorna som ska hanteras.

Azets Invoice är vårt egna system för elektronisk fakturahantering. Applikationen är tätt integrerad i vårt ERP-system Visma Business.

Tidsbesparande

Tidsbesparande och användarvänlig design

Azets Invoice är utformad för att vara enkel att använda. Med en intuitiv och användarvänlig design ser ni enkelt vad som behöver göras antingen när det gäller att skapa en faktura eller hantera leverantörsfakturor.

Inkommande fakturor

Utgående fakturor

Skapad av oss som förstår redovisning

Vi är stolta över att vara en ledande partner inom redovisnings-, löne- och HR-affärer, och vårt starka fokus på smarta IT-lösningar gör att vi kan erbjuda våra kunder ett brett utbud av kvalitetstjänster.

Våra system är utvecklade av personer som faktiskt förstår redovisning och företagsadministration, vilket enligt vår synpunkt är helt nödvändigt för att vara relevant för effektiva och moderna företag. Teknologi gör oss effektivare och vi hjälper er att komma dit.
 

Azets Invoice är tillgänglig för alla typer av företag

Med hjälp av vår kundportal Azets Cozone, får våra kunder tillgång till sitt eget Cozone-universum där ni enkelt når Azets Invoice genom endast en inloggning. 

Läs mer om Azets Cozone

Säker och helt GDPR-kompatibel

Liksom hela Azets Cozone-plattformen är applikationen säker och helt GDPR-kompatibel. All er information lagras och överförs säkert från våra redovisningssystem.

Kundportalen Azets Cozone stöder säkerhetsfunktioner som tvåstegsverifiering, IP-begränsningar och säker revisionsloggning för maximal säkerhet.

  

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Vill du veta mer om Azets Invoice och hur vi kan hjälpa er verksamhet? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig, eller ring oss på nummer 010-450 50 16

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.