Enkel fakturahantering
 
 
 

Enkel fakturahantering

Med CoZone Invoice kan ni på ett enkelt sätt hantera och hålla koll på alla inkommande och utgående fakturor på ett och samma ställe. Enkelt, digitalt och effektivt!

 

Full översikt fakturor

Full översikt över inkommande och utgående fakturor

CoZone Invoice ger dig fullständig översikt, både på de fakturor du skapar och skickar ut själv och de inkommande fakturorna som ska hanteras.

Cozone Invoice är Azets egna system för elektronisk fakturahantering. Applikationen är tätt integrerad i vårt ERP-system Visma Business.

Tidsbesparande

Tidsbesparande och användarvänlig design

CoZone Invoice är utformad för att vara enkel att använda. Med en intuitiv och användarvänlig design ser du enkelt vad som behöver göras antingen när det gäller att skapa en faktura eller hantera leverantörsfakturor.

Inkommande fakturor

Utgående fakturor

Skapad av oss som förstår redovisning

I Azets är vi stolta över att vara en ledande partner inom redovisnings-, löne- och HR-affärer, och vårt starka fokus på smarta IT-lösningar gör att vi kan erbjuda våra kunder ett brett utbud av kvalitetstjänster.

Våra system är utvecklade av personer som faktiskt förstår redovisning och företagsadministration, vilket enligt vår synpunkt är helt nödvändigt för att vara relevant för effektiva och moderna företag. Teknologi gör oss effektivare och vi hjälper dig att komma dit.
 

Integrerad med de andra CoZone-applikationerna

Om du använder fler av Azets tjänster och IT-system i CoZone-portalen är det en fördel för dig.
All data uppdateras automatiskt och synkroniseras med de andra systemen.

Om du till exempel använder CoZone Analytics registreras fakturainformationen och läggs direkt in i rapporteringssystemet. Uppgifterna samlas in från samma plats och skapar ett nyanserat ekosystem av information. Detta gör det lättare att hålla reda på allt som är kopplat till ditt företag.
 

CoZone Invoice är tillgänglig för alla typer av företag

Azets kunder har tillgång till sitt eget CoZone-universum och CoZone Invoice finns tillgängligt i denna portal med endast en inloggning. Alla anställda har sin egen användarinloggning på CoZone och kan börja använda den direkt när de har fått en profil.

Säker och helt GDPR-kompatibel

Liksom hela CoZone-plattformen är applikationen säker och helt GDPR-kompatibel. All er information lagras och överförs säkert från våra redovisningssystem.

CoZone-portalen stöder säkerhetsfunktioner som tvåstegsverifiering, IP-begränsningar och säker revisionsloggning för maximal säkerhet.

  

Kontakta oss idag och kom igång med CoZone Invoice!

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.