Azets Employee
 
 
 

Azets Employee

Azets Employee kommer att uppdateras med ny design och uppgraderade funktioner - så att du kan anpassa det som passar bäst för just ditt företag.

 

Azets Employee - ny design och funktionalitet

Vi är glada att kunna presentera en ny och förbättrad version av vårt rapporteringsverktyg för tids- och närvarorapportering, Azets Employee.

Den nya funktionen kallas Flexibla perioder, vilket innebär att tidrapporter inte längre behöver sträcka sig från början till slutet av en kalendermånaden. De kan ha nästan vilken varaktighet som helst och är helt flexibla och anpassningsbara efter just dina behov.

Om du vill lära dig hur den här funktionen kan optimera tidrapporteringen för ditt företag, hjälper vi dig gärna att komma igång.

paint-brush-1.svg

Nytt utseende för tidsrapportering, periodtransaktioner och godkännande av tidrapporter

hourglass-2.svg

Hitta den perfekta tidrapporteringsperioden för ditt företag

mobile-phone-download.svg

En mobil app finns tillgänglig för användare av Azets Employee

På Azets är vi angelägna om att hitta de bästa lösningarna för att säkerställa att du får ut mest värde för ditt företag. Bakgrunden till varför vi har fokuserat på att förbättra funktionerna i Azets Employee är baserad på värdefull feedback från våra kunder.

Inte alla företag har behov av att rapportera per kalendermånad men v
i har insett att mer flexibilitet behövs när det gäller rapporteringsperioder. Därför  är vi glada att meddela att Flexibla perioder nu är tillgänglig och redo att göra er arbetsdag enklare. 

 

computer_screen_1500x900px.jpg

Vad är nytt?

Du kommer att märka en del förändringar i hur Azets Employee ser ut och också förbättringar i hur det fungerar. Här är några av de många nya funktionerna du hittar i Azets Employee:

 

Vanliga frågor