Avtalshantering
 
 
 

Avtalshantering

I Azets Agreement sparar och håller ni ordning på alla era avtal. Avtalen förvaras säkert på ett enda ställe så att ni alltid snabbt och lätt kommer åt dem. Här hittar ni all viktig information om avtalen, som exempelvis förfallodatum. Plocka fram rätt avtal direkt och signera dem digitalt. 

 

Full översikt över era avtal

Full kontroll över
alla avtal

Avtalshanteringssystemet samlar alla era avtal på ett enda ställe och ger er perfekt överblick över dem och deras status. 

 

Avtalshantering

E-signering snabbt
och enkelt

Inga fler pappersbaserade avtal och onödiga utskrifter! Aldrig har det varit enklare, säkrare eller gått snabbare att underteckna ett avtal. 

Avtalshantering

Missa inga viktiga förfallodatum

Ni får en påminnelse via e-post inför viktiga förfallodatum och slipper missa möjligheten att omförhandla ett avtal. 

Mer om Azets Agreement

Med Azets Agreement minskar ni den tid och de resurser ni lägger på att förvalta och administrera avtal, oavsett storlek på företaget. 

Gratis provperiod

Anmäl er till en gratis 30 dagars provperiod via kundportalen Azets Cozone. Om ni inte vill fortsätta använda programmet låter ni bara provperioden löpa ut.

Ni kan avsluta abonnemanget när som helst och faktureras bara för den tid ni har använt applikationen. Om ni väljer att avsluta abonnemanget på Azets Agreement har ni inte längre tillgång till applikationen och alla uppgifter raderas efter 60 dagar.

Så här får ni tillgång till Azets Agreement

Applikationen är tillgänglig via vår kundportal Azets Cozone där ni kan börja använda Azets Agreement genom ett enkelt klick i portalen. Ni kan även kontakta er lokala kontakt på Azets för att få tillgång till programmet.

Support

För att komma igång med Azets Agreement eller för att få svar på eventuella frågor öppnar ni bara chattfunktionen i nedre högra hörnet på den här sidan eller kontaktar oss via kontaktformuläret nedan. Vårt supportteam hjälper er gärna med eventuella frågor. Ni kan också kontakta er lokala Azetsrepresentant om ni har ytterligare frågor.

GDPR

Precis som vår kundportal Azets Cozone är även det här programmet säkert och uppfyller kraven i GDPR. Portalen samlar all er kommunikation, inklusive dataöverföringar, på en och samma plattform.

Azets Cozone har stöd för säkerhetsfunktioner såsom tvåfaktorsautentisering, IP-restriktioner och säker ändringsregistrering för största möjliga säkerhet.

Vanliga frågor

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Är du nyfiken på Azets Agreement och hur vi kan hjälpa er verksamhet? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig, eller ring oss på nummer 010-450 50 16

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.